Praesidium

Wie zijn wij nu?

Praeses & Vice-praeses

De Praeses is de grote baas binnen het HILOK, hij is de eindverantwoordelijke voor alles dat het HILOK doet en zal de activiteiten in goede banen leiden. De Vice-Praeses is de rechterhand van onze Praeses, hij zal hem bijstaan waar mogelijk en is verantwoordelijk als de Praeses niet aanwezig is.

Ab Actis

De Ab Actis is verantwoordelijk voor het beheer van het praesidiumlokaal, de website en de verzekeringen. Ook schrijft hij telkens de verslagen van elke vergadering.

Quaestores

De Quaestores zijn verantwoordelijk voor de financiën van het HILOK, al het geld dat binnenkomt en uitgegeven wordt tijdens activiteiten passeert via hen.

Sport

De sportjes zorgen er voor dat op alle interfacultaire sportwedstrijden de teams van HILOK vertegenwoordigd worden door studenten van LO en Kine. Ze zijn verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging van HILOK op het IFT, de zwemmarathon, de 12urenloop en IFK finale dag. Hiernaast organiseren zij ook wekelijkse looptrainingen en andere sportactiviteiten voor alle studenten.

Feest

De feestjes zijn verantwoordelijk voor de verschillende feestevenementen georganiseerd door het HILOK. Dit gaat van openingsfuiven tot een schaatsTD en zelfs een zomerbar.

PR-Intern

Onze PR-Intern zorgt ervoor dat de REVAKI en LO studenten op de hoogte zijn van de komende activiteiten en evenementen.

PR-Extern

De PR-Extern zoekt naar en spreekt af met sponsoren om het HILOK van de beste deals te voorzien.

Cultuur

Cultuur zorgt voor verschillende activiteiten binnen het HILOK. Dit kan gaan over een tapasavond, museum bezoek, boekenbeurs, jumpsky, indoor skiën, bierbowl, een kroegentocht in het oude centrum van Gent en nog veel meer.

Cursus

Cursus zorgt voor de boekenverkoop aan het begin van beide semesters. Als er problemen zijn met de boeken of cursussen kan je hen altijd raadplegen voor hulp.

Scriptor

De Scriptor schrijft de Kilo’tjes om jullie op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen het HILOK.

Schachtentemmer

De Schachtentemmer is verantwoordelijk voor de nieuwe schachten. Hij organiseert de introductieweek voor de nieuwe studenten en het eerste bachelorweekend.

Cantor

De Cantor begeleidt de cantussen, zingt de liedjes in en zorgt voor de sfeer tijdens de eventvolle avond.