Over

Wie zijn wij nu?

Praesidium:

Praeses & Vice-praeses

De praeses is de  grote baas binnen het HILOK, hij is de eindverantwoordelijke voor alles dat het HILOK doet en zal de activiteiten in goede banen leiden. De vice-praeses is de rechterhand van onze praeses, hij zal  hem bijstaan waar mogelijk en is verantwoordelijk als de praeses niet aanwezig is.

Ab Actis

De ab actis is verantwoordelijk voor het praesidiumlokaal en schrijft een verslag van elke vergadering.

Mats Verbist

Quaestores

De quastores zijn verantwoordelijk voor de financiën van het HILOK, al het geld dat binnenkomt en uitgegeven wordt tijdens activiteiten passeert via hen.

Sport

De sportjes zorgen ervoor dat er voor elk sportevenement sporters worden aangesproken om een zo goed mogelijk ploeg te kunnen opstellen tijdens de verschillende wedstrijden en toernooien.

Feest

De feestjes zijn verantwoordelijk voor de verschillende feestevenementen georganiseerd door het HILOK. Dit gaat van openingsfuiven tot een schaatsTD en zelfs een zomerbar.

PR-Intern

Onze PR interns zorgen ervoor dat de Kine en LO studenten op de hoogte zijn van de komende activiteiten en evenementen.

PR-Extern

De PR extern zoekt naar en spreekt af met sponsoren om het HILOK van de beste deals te voorzien.

Wout Van Craenem

Cultuur

Cultuur zorgt voor verschillende activiteiten om het cultuurgehalte binnen het HILOK hoog te houden. Dit kan gaan van een bierbowl tot een kroegentocht in het oude centrum van Gent.

Laura Van Volsem

Cursus

Team cursus zorgt voor de boekenverkoop aan het begin van beide semesters. Als er problemen zijn met de boeken of cursussen kan je hen altijd raadplegen voor hulp.

Scriptor

De scriptor schrijft de kilo’tjes om jullie op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen het HILOK.

Piemel

De media zorgt ervoor dat de website steeds in orde is en houdt zich bezig met de social media. Ook trekt hij steeds foto’s op de evenementen van HILOK.

Jonatan Fux

Schachtentemmer

De schachtentemmer is verantwoordelijk voor de nieuwe schachten. Hij zal ze opleiden tot volwaardige commilitones op strenge maar rechtvaardige manier.

Sim Vrombout

Vaste medewerkers

Ellen Dusoir
Joachim Bafort

Vaste medewerkers werken mee aan events of andere zaken, voeren shifts uit, maar hebben geen andere verplichtingen.

Cantuspraesidium:

Cantor

Mathias Mathot

De Cantor begeleidt de cantussen, zingt de liedjes in en zorgt voor de sfeer tijdens de eventvolle avond

Zedenmeester

Arne Vilain

De Zedenmeester zorgt ervoor dat de cantus in goede banen verloopt, dat iedereen zich houdt aan de regels en eventuele strafjes uitdeelt.