Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Looptraining 1

5 oktober, 2020 @ 18:45 20:00

Beste sporters
Na lang wachten zijn we eindelijk terug, en naar goede gewoonte zullen we het academiejaar invliegen met als eerste evenement looptrainingen! Door corona zullen deze helaas iets anders verlopen dan we gewoon zijn, maar we hebben ook zelf flink wat veranderingen doorgevoerd.Te beginnen met het feit dat we vanaf nu vaste trainers zullen gebruiken.

SCHRIJF JE HIER IN!


► Voor de start to run vertrouwen we hierop op Lotte, een triathlete, en lieselot, met haar 15 jaar ervaring in de atletieksport.
► De duurloop wordt begeleid door Riete en Amber, beide fervente lopers die jullie ook vorig jaar wekelijks op onze looptrainingen konden terugvinden.
► De sprinttraining zal door Joachim onder handen worden genomen. Hij is dit jaar BK 800m bij de junioren, dus hem uitdagen op een sprintje is op eigen risico.
Helaas zorgt corona voor de verplichting om extra maatregelen te nemen, hieronder opgelijst:
■ Iedereen draagt verplicht een mondmasker tot de training start.
■ Iedereen zal zijn eigen drinken moeten meenemen. Drinken doorgeven mag helaas niet.
■ We spreken 15 minuten op voorhand af aan de rolschaatsbaan (hoek van Rugbylaan en Strandlaan) om de aanwezigheden te controleren en groepen te verdelen.
■ De loopgroepen zullen in kleinere groepjes worden opgesplitst (±5 lopers per trainer). Na de training zullen we vlug nog wat info meegeven voor de volgende week, en krijgen de aanwezigen voorrang om te reserveren voor de week die volgt. Een chocomelk zit er voorlopig nog niet in, maar we doen ons best om hiervoor alternatieven te vinden! De inschrijvingslink voor de week die volgt zal iedere maandag om 21u online komen, we hopen uiteraard dat we iedereen die wil komen kunnen verwelkomen, maar bij een overweldigend enthousiasme kan dit niet gegarandeerd worden.Tot volgende week op het eerste van vele sportevenementen dit jaar!


Sportieve groetjes,
Sport 20-21

Sport HILOK

Bekijk Organisator website