Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

HILOK CommiQuiz

19 oktober, 2020 @ 07:45

Beste Commilitones,
De momenten waarin we tot een stuk in de nacht feesten in Twitch zullen we jammer genoeg dit semester niet kunnen meemaken. Toch willen we deze memorabele avonden niet helemaal in de vuilbak gooien en werken we aan verschillende alternatieven. Na Cuanta Costa presenteren we jullie nu de exclusieve quiz voor HILOK Commilitones!
Concreet:

❶ WIE
Deze quiz is enkel voor onze HILOK
Commilitones (en dat schachtengepeupel dat eigenlijk nog niet officieel ontgroend is)
❷ WAT
Een coronaproef quiz met toepasselijke hedendaagse thema’s waaraan je enkel kan deelnemen met een groep van 4 man, dit gecombineerd met een happeke en een drankske (of meerdere).
❸ WAAR
Minus One – Opgeëistenlaan 455
Dit is een klein kwartiertje fietsen van de Overpoort.
❹ WANNEER
Maandag 19 oktober
Start om 18u45 stipt (zorg dat je hiervoor iets gegeten hebt)
HOE INSCHRIJVEN
maandag 12/10 om 12 uur komt er een link online met het inschrijvingsformulier per team. Zorg ervoor dat je teamverantwoordelijke tegen dan alle namen + leeftijden van je team weet.
❻ WA KOST DA
Per team betaal je 10 euro, hiervoor krijg je 4 drankjes (pils/frisdrank/wijn) in de plaats waardoor je je inschrijvingsgeld meteen terugverdiend!
❼ WAT MET CORONA
Er wordt ten alle tijden rekening gehouden met de huidige maatregelen. Er geldt dan ook een mondmaskerplicht vanaf het aankomen (buiten) tot je met je team op je plaats zit.
De afstand tussen alle teams wordt gegarandeerd en er zal voldoende ontsmettingsmiddel aanwezig zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je samen met je team aankomt!

Voor eventuele vragen → vice.hilok@gmail.com of stuur gerust een berichtje via facebook x x x

Vice HILOK