Uncategorized

HILOK skireis naar Les Arcs

Beste studenten kinesitherapie en LO of Sympathisanten van HILOK

Ook dit jaar hebben we met HILOK weer onze eigen skireis via Hoogtestage. Dit jaar verplaatsen we ons massaal met onze bende kine en LO studenten naar Les Arcs. Hier hebben we voor jullie residenties voorzien die vlak aan de piste liggen, coronaproef après-ski en uiteraard onze eigen feestzaal waar elke avond de drank à volonté zal vloeien!

Wat met corona?
Hoogtestage voorziet verschillende mogelijkheden wanneer de reis wordt geannuleerd door het coronavirus. Zo kan je een annuleringsverzekering nemen met Coronacashback waardoor je geld wordt teruggestort. Wanneer je niet kiest voor deze extra verzekering en de reis wordt toch geannuleerd door het coronavirus, dan heb je recht om je reis om te boeken of geniet je van een lifetime reiskrediet van Travelbase ter waarde van het betaalde bedrag.

Hoe inschrijven?
Je kan je pre-registreren via volgend formulier: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeOggOOy0D…/viewform…. De preregistratie loopt tot donderdag 22 oktober om 17u00. Je kamerverantwoordelijke krijgt dan vrijdag 23 oktober om 14u30 een mail met het wachtwoord zodat hij/zij zijn kamer kan registreren.

Opgelet!
Deze pre-registratie geldt enkel voor kine- of LO-studenten. Dit gaat om een pre-registratie en geeft je enkel voorrang bij het inschrijven, geen garantie dat je sowieso bent ingeschreven. De openbare inschrijvingen starten ook vrijdag 23 oktober om 15u00. Dan zal het wachtwoord ook op het facebookevenement komen: https://fb.me/e/1xnMbwDCvMeer informatie vind je op hoogtestage.org/hilok. Ook de inschrijvingen vrijdag gebeuren via deze site! Succes met de inschrijving en tot in de bergen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *